Iti sare in ochi de la o posta. Acest automobil este, cel mai probabil, unicat in lume

  • Un Mercedes SL63 finisat in nuanta AMG Green Hell Magno a fost surprins recent in Belgia
  • Respectivul exemplare propune o configuratie care mai include si jante negre sau etriere rosii
  • Nuanta AMG Green Hell Magno a fost lansata initial pe modelul de top Mercedes AMG GT R

Surprins pe strazile orasului Anvers din Belgia, urmatorul Mercedes SL63 a reusit sa capteze atentia intregului internet cu nuanta sa exterioara AMG Green Hell Magno.

Motorul V8 de patru litri si 585 de cai putere nu a fost singurul detaliu cu ajutorul caruia noul Mercedes AMG GT R a reusit sa lase o intreaga planeta cu gura cascata.

Lansat la mijlocul anului 2016, modelul german de inalta performanta impresioneaza inclusiv prin pachetul aerodinamic inspirat din sporturile cu motor.

De altfel, culoarea tipatoare de verde in care a fost finisat exteriorul sportivei din Affalterbach a reusit la randul ei sa captiveze atentia mediilor real si virtual.

Intre timp, celebra nuanta de AMG Green Hell Magno a ajuns si pe un Mercedes SL63 de ultima generatie, automobil surprins de curand pe strazile Belgiei.

Mercedes SL63 in AMG green hell magno

Mercedes SL63 in AMG green hell magno

Propunerea respectivei decapotabile germane continua cu o pereche de jante supradimensionate, in spatele carora se ascund etriere de-un rosu contrastant.

Sub capota fiecarui exemplar asamblat de divizia din Affalterbach se ascunde o unitate bi-turbo cu opt cilindri in V, de 5.5 litri si aproximativ 585 de cai putere.

Cuplul maxim al modelului Mercedes SL63 AMG se ridica la 900 Nm, iar fisa tehnica este completata de o cutie automata in noua rapoarte si un sistem RWD.

Automobilul german de inalta performanta accelereaza astfel de la 0 la 100 km/h in 4.1 secunde, in timp ce viteza de top este limitata la 250 de kilometri pe ora.

Respectiva decapotabila a diviziei Affalterbach se vinde in Romania pentru 161.007 euro - pret care, cu optiunile potrivit, poate depasi suma de 200.000 de euro.

Mercedes SL63 in AMG green hell magno

Mercedes SL63 in AMG green hell magno

Mercedes SL63 in AMG green hell magno

Sursa Foto: Autogespot

Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes SL63 in AMG green hell magno
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2017