Japonezii au scos-o la vanzare! Se cauta cumparator pentru masina cu 500 km/h in bord

Japonezii au scos-o la vanzare! Se cauta cumparator pentru masina cu 500 km/h in bord
  • Japonezii au scos-o la vanzare!
  • Se cauta cumparator pentru masina cu 500 km/h in bord
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu ramane, din pacate, decat un mister de proportii, o alta mare necunoscuta costand in numarul kilometrilor parcursi in total.

Un exclusivist dealer auto din Japonia isi intampina clientii, zilele acestea, alaturi de un vehicul extrem de special si, totodata, rar, compania Sky Group fiind, mai precis, gazda unui impresionant Bugatti Chiron. Fabricat in cursul anului 2018, respectivul model se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special, prin caroseria din fibra de carbon nevopsita, nenumarate priviri urmand sa atraga insa si jantele cu o finisare contrastanta, caracterizate de un design cu cinci spite duble.

Bugatti Chiron de vanzare

Bugatti Chiron de vanzare

Bugatti Chiron de vanzare

De cealalta parte a portierelor, in cabina, impozanta sportiva dispune de o tapiterie din piele in doua culori, condimentata cu multiple detalii sub forma de carouri, lista elementelor principale de atractie cuprinzand inclusiv un volan multifunctional, dar si o consola centrala plutitoare, scaune sculptate atent, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, vitezometru gradat pana la viteza de 500 km/h.

Vestile bune se sfarsesc cu unitatea instalata sub capota, in compartimentul motor, propulsia urmatorului Bugatti Chiron fiind asigurata, oarecum inutil de mentionat, de o motorizare cu 16 cilindri, patru turbine si o capacitate de opt litri, potrivit fisei cu specificatii tehnice. Conform documentului cu pricina, meniul in cauza continua cu o putere de 1.500 de cai, livrata rotilor de pe ambele punti prin intermediul unei transmisii DCT cu sapte rapoarte, de unde si un 0 - 100 km/h in 2.5 secunde.

Bugatti Chiron de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Bugatti Chiron de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Ianuarie 2023