Japonezii au terminat de tunat BMW-ul cu cea mai urata grila din lume. Galerie foto completa

Japonezii au terminat de tunat BMW-ul cu cea mai urata grila din lume. Galerie foto completa
  • Japonezii au terminat de tunat BMW-ul cu cea mai urata grila din lume
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Printre upgrade-urile oferite de specialistii celebrei companii 3D Design se numara, mai mult ori mai putin surprinzator, si o pereche de flaps-uri pentru spoilerul fata.

Sfarsitul anului 2022 marcheaza debutul unui nou pachet de tuning pentru actualul BMW M3 Sedan, controversatul model de inalta performanta din Munchen primind recent - pe parcursul zilelor precedente, o larga varietate de imbunatatiri. Unele de ordin tehnic, altele menite sa schimbe - in bine, de preferat, partea vizuala.

BMW M3 de la 3D Design

BMW M3 de la 3D Design

BMW M3 de la 3D Design

Creionat de japonezii de la 3D Design, respectivul meniu aduce, in partea din fata a caroseriei, atat o prelungire proeminenta, cat si o pereche de flaps-uri, tratamentul aplicat departamentului exterior continuand cu noi praguri laterale, plus un difuzor spate sculptat atent si, nu in ultimul rand, un eleron pentru portbagaj, toate aceste elemente fiind realizate - mai mult sau mai putin surprinzator, din plastic ranforsat cu fibra de carbon.

La interior - de cealalta parte a portierelor, controversatul M3 G80 va putea fi dotat cu pedale din aluminiu si padele, din nou, din CFRP, in timp ce amatorii dornici de o doza extra de performanta au la dispozitie un nou ECU pentru motorizarea cu sase cilindri, de 3.0 litri. Capabil sa aduca - aparent, un plus de 50 - 60 de cai putere.

BMW M3 de la 3D Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze BMW M3 de la 3D Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 7 Decembrie 2022