Jeep confirma lansarea unui SUV de 707 CP. Cand debuteaza Grand Cherokee Trackhawk

Jeep confirma lansarea unui SUV de 707 CP. Cand debuteaza Grand Cherokee Trackhawk
  • Jeep confirma lansarea unui model de 707 CP
  • Noul Grand Cherokee Trackhawk soseste anul viitor
  • SUVul american promite un 0-96 km/h in 3.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Zvonurile privind lansarea unui Jeep Grand Cherokee cu motorul de pe Dodge Charger Hellcat sunt pe cale sa devina realitate. Informatia vine chiar de la Mike Manley, seful companiei americane.

608 CP, 900 Nm si 4.1 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h. Acestea sunt valorile ce definesc cel mai puternic si mai rapid SUV de serie al momentului, modelul Bentley Bentayga.

Situatia s-ar putea schimba insa in perioada urmatoare, americanii de la Jeep anuntand in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea lansarea unui Jeep Grand Cherokee cu motorul de pe Dodge Charger Hellcat.

Asteptat sa soseasca pe piata inainte de sfarsitul anului 2017, modelul cu pricina va oferi un total de 707 cai putere dintr-o unitate V8 supercharged de 6.2 litri.

Livrarea valorilor maxime se va face catre toate cele patru roti, cel mai probabil prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte, iar acceleratia de la 0 la 96 km/h se va realiza in aproximativ 3.5 secunde.

Drept urmare, este de asteptat ca noul Jeep Grand Cherokee Trackhawk - asa cum se zvoneste ca se va numi modelul cu pricina, sa aiba parte de un sistem de franare pe masura.

Numeroase modificari vor fi operate si la nivelul suspensiei, pachetul propus de SUV-ul american de 707 CP urmand a se incheia cu multiplele detalii sportive ce vor lua cu asalt atat departamentul interior, cat si cel exterior.

Informatiile referitoare la noul Grand Cherokee Trackhawk se opresc aici, drept pentru care tinem sa reamintim ca cel mai puternic si mai rapid Jeep pe care banii il pot cumpara in prezent este modelul SRT. Acesta ofera un V8 de 6.4 litri si 475 CP, ce aduce primii 96 km/h dupa 4.8 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe