Jucatorii de la Real Madrid si-au scos la vanzare vechile masini de lux. Cele mai multe au motoare diesel

Jucatorii de la Real Madrid si-au scos la vanzare vechile masini de lux. Cele mai multe au motoare diesel
  • Jucatorii de la Real Madrid si-au scos la vanzare vechile masini
  • de lux
  • Cele mai multe au motoare diesel
Distribuie pe Facebook

Printre acestea se numara chiar si un Audi A8 care a costat, de nou, peste 160.000 de euro, se pare.

Mai multe masini de lux oferite de compania Audi jucatorilor de la Real Madrid au fost scoase zilele acestea la vanzare, pe site-ul diviziei spaniole a producatorului auto german. Printre exemplarele respective se afla si un A8 50 TDI quattro care, de nou, a costat peste 160.000 de euro, aproape dublul actualei note de plata.

Jucatorii de la Real Madrid si-au scos la vanzare vechile masini de luxAudi A8 - Sergio Ramos

Clientii dornici sa detina un vehicul cu proprietar celebru mai au la dispozitie si un numar patru unitati A7 Sportback, dintre care trei versiuni 50 TDI quattro si numai o singura varianta 55 TFSI ultra quattro.

Vesti bune avem si pentru devoratorii de SUV-uri, 11 dintre masinile de lux oferite de compania Audi jucatorilor de la Real Madrid si scoase zilele acestea la vanzare, pe site-ul diviziei spaniole a producatorului auto german, facand parte din familia Q7. Inutil de mentionat, fiecare exemplar vine intr-o configuratie 50 TDI quattro.

Fericiti vor fi si cumparatorii care prefera SUV-urile cu alura de Coupe, persoanele in cauza fiind intampinate de sapte unitati Q8, toate disponibile intr-o versiune 50 TDI quattro, daca te intrebai cumva.

Jucatorii de la Real Madrid si-au scos la vanzare vechile masini de luxAudi Q8 - Eden Hazard

Alte masini de lux oferite de compania Audi jucatorilor de la Real Madrid si scoase zilele acestea la vanzare, pe site-ul diviziei spaniole a producatorului auto german, includ trei exemplare RS3 Sportback. Plus un E-tron cu doua motoare electrice, dar si 408 cai putere pe ambele punti, la nivelul sistemului de propulsie din dotare.

Sumele de achitat in cazul celor 27 de variante enumerate in randurile anterioare pornesc de la 60.069 de euro (RS3 Sportback - Zinedine Zidane) si ajung pana la 87.360 de euro (E-tron - Raphael Varane).

Jucatorii de la Real Madrid si-au scos la vanzare vechile masini de luxAudi RS3 Sportback - Zinedine Zidane

Distribuie pe Facebook
mai multe