KTM X-Bow vine la Geneva intr-o versiune cu usi si parbriz, pe nume X-Bow GT

KTM X-Bow vine la Geneva intr-o versiune cu usi si parbriz, pe nume X-Bow GT
Doamnelor si domnilor, iubitori si iubitoare de senzatii extreme pe patru roti, este aproape oficial. Cea de-a 83-a editie a Salonului Auto de la Geneva se afla la mai putin de o saptamana distanta, ceea ce inseamna ca asteptarea mult-anticipatului KTM X-Bow dotat cu geamuri si usi este pe cale sa ia sfarsit!
Distribuie pe Facebook

De o buna perioada de timp, austriecii de la KTM ne tot ameninta cu lansarea unei versiuni cat mai "civilizate" a extremului KTM X-Bow. Si cu toate acestea, nu avem nimic concret pana la acest moment.

Totusi, spre bucuria noastra, inainte ca cea de-a 83-a editie a legendarului Salon Auto de la Geneva sa ia startul in mod oficial, internetul ne face cunostinta in mod neoficial cu noul KTM X-Bow GT. Sau, daca vrei, cu mult anticipata versiune "civilizata" a extremului KTM X-Bow care, asa cum se poate vedea si in fotografiile de mai jos, se bucura de un parbriz ce inconjoara intreg cockpit-ul.

De asemenea, daca este sa dam crezare zvonurilor ce tot circula in online in ultima perioada de timp, noul KTM X-Bow GT ar trebui sa aduca cu sine si un plafon detasabil, despre care se spune la acest moment ca va putea fi folosit doar pana la o viteza maxima de aproximativ 80 km/h. Un detaliu esential pentru zilele ploioase, dar practic inutil in zilele in care visam la soare si la intreaga performanta de care va fi capabil viitorul 2.0 turbo ascuns sub capota urmatoarei creatii pe patru roti a constructorului austriac de motociclete.

KTM X-Bow GT

KTM X-Bow GT

KTM X-Bow GT

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2013