L-ai putea agata pe perete si holba la el toata ziua. Sau alerga cu 400 km/h. Un Saleen S7 iese curand la vanzare

L-ai putea agata pe perete si holba la el toata ziua. Sau alerga cu 400 km/h. Un Saleen S7 iese curand la vanzare
  • Un exclusivist Saleen S7 Twin Turbo va fi scos la licitatie la sfarsitul lunii iulie
  • Exemplarul cu pricina se lauda cu numai doi proprietari si putin peste 480 de kilometri la bord
  • Sub capota regasim un motor cu opt cilindri in V, capabil de aproximativ 750 CP
Distribuie pe Facebook

Un exclusivist Saleen S7 cu 750 de cai putere sub capota va fi scos la vanzare in cadrul unei licitatii organziate la data de 30 iulie 2016. Pretul supercarului american ramane, cel putin pentru moment, un mare mister, insa orice banut cheltuit este justificat de modul in care acesta arata, respectiv performeaza.

A devenit faimoasa la nivel global pentru pachetele de tuning destinate modelelor Ford Mustang, insa nu s-a multumit niciodata doar cu aceasta titulatura. Asa ca, pe la inceputul anilor 2000, a venit cu propriul sau automobil.

Vechiul Saleen S7 a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu design-ul sau. De laudat erau si performantele motorului V8 montat central, cariera supercarului american culminand cu introducerea versiunii Twin-Turbo de 750 de cai putere.

Ei bine, un astfel de exemplar va fi scos la vanzare in cadrul unei licitatii organizate de RM Sotheby's la data de 30 iulie 2016, nota de plata ramanand un mare mister. De fapt, singura certitudine o reprezinta cei doi proprietari...

Saleen S7 Twin Turbo de vanzareSaleen S7 Twin Turbo de vanzare

Saleen S7 Twin Turbo de vanzare

Cei doi proprietari care, desi au avut la dispozitie o herghelie de 750 de cai putere dupa cum precizam inclusiv cateva randuri mai sus, s-au multumit sa puna la bordul acestui Saleen S7 Twin-Turbo model 2006 doar putin peste 780 de kilometri.

Si asta in conditiile in care supercarul american se lauda cu un timp de numai 2.8 secunde pentru acceleratia de la 0 la 96 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la 400 de kilometri pe ora.

De fapt, daca mai privim inca o data cu atentie catre exemplarul cu pricina, incepem sa intelegem de ce nu prea a fost condus. Exact: arata atat de bine incat iti vine sa stai si sa te holbezi la el toata ziua. Probabil rosul caroseriei este de vina, cine stie...

Saleen S7 Twin Turbo de vanzare

Saleen S7 Twin Turbo de vanzare

Saleen S7 Twin Turbo de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Saleen S7 Twin Turbo de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2016