L-au facut mai rapid din pix. BMW modifica repriza 0-96 km/h a lui Z4 M40i imediat dupa lansarea noii Supra

L-au facut mai rapid din pix. BMW modifica repriza 0-96 km/h a lui Z4 M40i imediat dupa lansarea noii Supra
  • BMW USA a facut noul Z4 M40i mai rapid din pix
  • Decapotabila atinge acum 96 de km/h in 3.9 secunde
  • Inainte de lansarea noii Supra, acesta ajungea la 96 km/h in 4.3 secunde
Distribuie pe Facebook

BMW a modificat "din pix" acceleratia de la 0 la 96 de km/h a noului Z4 in versiunea M40i. Acest lucru s-a intamplat imediat dupa ce Toyota a lansat noua Supra si a publicat specificatiile tehnice ale mult-asteptatei sportive.

Noua Toyota Supra a fost lansata in urma cu doua zile si de atunci este vedeta internetului. Dezvoltata in paralel cu noua generatie BMW Z4, cu care imparte mai multe componente inclusiv motorul, aceasta vine in versiunea de top alaturi de un agregat de 3.0 litri turbo, cu sase cilindri in linie, care livreaza puntii spate 340 de cai putere.

BMW Z4 M40i

Aceeasi unitate se regaseste si sub capota lui Z4 M40i, numai ca in cazul versiunii destinata pietei din America de Nord, aceasta dezvolta 382 de cai putere. Europenii se multumesc doar cu 340 de cai putere din cauza noilor standarde de emisii WLTP.

BMW Z4 M40i

Odata cu debutul noii Supra, japonezii i-au cam pus pe bavarezi intr-o lumina proasta sustinand ca sportiva asiatica atinge 60 mph (96 de km/h) in 4.1 secunde, lui Z4 M40i luandu-i 4.3 secunde sa ajunga la aceeasi viteza. Vazandu-se in fata faptului implinit, divizia BMW din Statele Unite nu a avut altceva de facut decat sa faca Z4-le mai rapid, dar din pix.

BMW Z4 M40i

Astfel, cifrele au fost actualizate pe site-ul oficial al BMW USA iar acum apare ca cea mai puternica versiune a lui Z4 atinge 60 mph, sau 96 de km/h, in 3.9 secunde. Nu este prima data cand bavarezii recurg la aceasta metoda si este cunoscut faptul ca obisnuiesc sa-si subestimeze noile modele pe hartie.

BMW Z4 M40i

Revenind la Toyota Supra si la Batranul Continent, sportiva japoneza va fi disponibila si aici alaturi de propulsorul de 3.0 litri turbo. In primul an de productie, Toyota va trimite in Europa 900 de exemplare si 90 de unitati editie limitata Supra A90 Edition.

BMW Z4 M40i

Clientii vor putea alege din doua niveluri de echipare, Active si Premium, iar diferentialul activ va fi oferit inca din standard. Momentan, singura transmisie disponibila este una automata cu opt trepte.

BMW Z4 M40i

BMW Z4 M40i

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW Z4 M40i
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Ianuarie 2019