L-au gasit plin de praf, in interiorul unui depozit parasit. Are numai 1.100 km la bord si e de vanzare acum

L-au gasit plin de praf, in interiorul unui depozit parasit. Are numai 1.100 km la bord si e de vanzare acum
  • Acest Corvette a fost gasit parasit intr-o unitate de depozitare din SUA
  • Exemplarul cu motor V8 de 505 CP si cutie manuala are 1.100 km la bord
  • Automobilul din anul 2009 a fost scos zilele aceasta la vanzare pe eBay
Distribuie pe Facebook

A fost abandonat intr-o unitate de depozitare, cu numai 1.100 de kilometri la bord. Un norocos l-a gasit, i-a schimbat toate fluidele, i-a facut o binemeritata baie, iar apoi l-a scos la vanzare pe eBay.

Daca praful gros de cateva degete de la nivelul caroseriei in doua portiere nu este suficient de explicit, atunci o spunem noi pe sleau. Acest Corvette Z06 asamblat de Chevrolet la sfarsitul anilor 2000 a fost parasit intr-o unitate de depozitare de peste Ocean, din Statele Unite ale Americii.

Automobilul cu motor V8 de 505 cai putere si cutie manuala in sase rapoarte are numai 1.100 de kilometri la bord, spune cel care l-a gasit si cumparat. De altfel, potrivit proprietarului sau actual, exemplarul in cauza l-a verificat dupa numarul de identificare (VIN) si nu a fost furat.

O descoperire extraordinara, acest Chevrolet Corvette Z06 din anul 2009 nu va mai ramane insa pentru mult timp la persoana care l-a gasit. Ba dimpotriva: a fost pus deja la vanzare pe celebrul site de licitatii ebay, iar in aproximativ 15 ore - incepand cu acest moment, va avea o noua casa.

Peste 150 de oferte au fost facute pentru automobilul cu motor V8 de 505 cai putere, cutie manuala in sase rapoarte si numai 1.100 de kilometri la bord in ultimele zile. Cea mai mare suma de bani oferita se ridica la 57.100 de dolari, deloc surprinzator daca tinem cont de datele problemei.

Intr-adevar, acest Corvette Z06 asamblat de Chevrolet la sfarsitul anilor 2000 si parasit ulterior intr-o unitate de depozitare din Statele Unite ale Americii are cateva zgarieturi din timpul transportului. Este insa nou-nout, el nefiind niciodata inmatriculat, potrivit anuntului de vanzare.

Mai mult decat atat, pe langa faptul ca vorbim despre un automobil cu motor V8 de 505 cai putere, cutie manuala in sase rapoarte si numai 1.100 de kilometri la bord, exemplarul in cauza mai ofera si cateva dotari de confort. Inclusiv tapiterie din piele neagra sau climatizare automata...

Corvette Z06 gasit in depozit

Corvette Z06 gasit in depozit

Corvette Z06 gasit in depozit

Corvette Z06 gasit in depozit

Corvette Z06 gasit in depozit

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Corvette Z06 gasit in depozit
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2018