L-au pozat in fabrica, chiar pe linia de productie. Acesta este noul BMW M3!

L-au pozat in fabrica, chiar pe linia de productie. Acesta este noul BMW M3!
  • Noul BMW M3 a fost surprins de curand complet necamuflat
  • Automobilul bavarez vine cu un difuzor urias in partea din spate
  • Debutul oficial ar putea avea loc inainte de sfarsitul lui 2019
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a legendarului automobil de performanta ar putea debuta oficial, cel mai devreme, inainte de sfarsitul anului in curs.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, noul BMW M3 a ajuns mai devreme pe internet. Fotografiat aparent pe linia de productie, fara niciun fel de camuflaj exterior sau interior, modelul cunoscut in interiorul companiei sub numele de cod G80 iese in evidenta printr-un aspect extrem de agresiv.

Cel putin la nivelul partii posterioare a caroseriei, acolo unde imaginea neoficiala a viitorului automobil de performanta surprinde atat difuzorul de aer si evacuarea cu patru tobe de esapament, cat si eleronul de la nivelul portbagajului.

Design-ul partii frontale, dar si modul in care arata cabina raman, momentan, un mare mister, lucru care se poate spune inclusiv despre data la care urmatorul BMW M3 va sosi in fata publicului larg. Aparent, productia de serie a noului G80 va lua startul in cursul anului 2020, astfel ca debutul se apropie cu pasi repezi.

Sub capota, viitorul automobil de performanta va oferi acelasi motor de trei litri precum X3 si X4 M, care dezvolta 480 CP in versiunea standard, respectiv 510 CP in varianta de top, comercializata alaturi de indicativul Competition.

Potrivit ultimelor zvonuri, noul model BMW M3 F80 ar putea fi disponibil la vanzare atat in compania unui sistem de tractiune spate, cat si intr-o configuratie cu tehnologia xDrive in standard. Totodata, se pare ca viitorii clienti vor avea de ales intre serviciile unei cutii manuale si cele ale unei transmisii automate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2019