Lamborghini a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a italienilor are peste 1.000 de cai si nu mai putin de patru motoare sub capota

Lamborghini a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a italienilor are peste 1.000 de cai si nu mai putin de patru motoare sub capota
  • Lamborghini a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a italienilor are peste 1.000 de cai si nu mai putin de patru motoare sub capota
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleraie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.5 secunde. Asemeni unui... Bugatti Chiron.

Anuntat acum mai bine de patru saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui martie, super produsul cu care celebra companie italiana Lamborghini vrea sa faca uitat vechiul Aventador a renuntat - in cele din urma - la toate secretele sale. Prezentat publicului larg sub denumirea Revuelto, noul motiv de lauda al legendarei marci din Bologna coincide cu primul sau autoturism plug-in hybrid, acesta oferind, dupa cum precizam - de altfel - si anterior, chiar pe parcursul zilelor precedente, un sistem de propulsie compus din nu mai putin de patru motoare.

Lamborghini Revuelto

Lamborghini Revuelto

Intr-o alta ordine de idei, lista atractiilor principale debuteaza cu o motorizare in 12 cilindri, de 6.5 litri si undeva in jurul a 825 CP, capabila sa atinga o turatie de 9.500 de rotatii pe minut, agregatului pe benzina, aspirat natural, alaturandu-i-se - similar unui Ferrari SF90 Stradale, trei unitati electrice: doua instalate la nivelul rotilor fata, fiecare cu puterea de 110 kW, si unul montat deasupra transmisiei automate in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj. Ce beneficiaza - la randul sau - de 110 kW, valoarea cu pricina fiind insa livrata puntii spate, daca mai era necesara si o astfel de afirmatie.

Prin urmare, primul automobil plug-in hybrid din istoria Lamborghini dispune de un total sinonim cu nu mai putin de 1.015 CP, pus pe asfalt de un sistem inteligent de tractiune integrala, cu functie de vectorizare a cuplului, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea - intr-un interval de doar 2.5 secunde. Viteza de top depaseste - dupa cate anunta un comunicat pus la dispozitia presei - pragul de 350 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu nu ramane decat o necunoscuta.

Un alt mister consta in pretul de vanzare, italienii preferand sa anunte - in schimb - ca potentialii cumparatori vor fi intampinati si de o suspensie semi-activa, dar si de discuri de franare carbon-ceramice, caracterizate de un diametru de 410, respectiv 390 de milimetri. Daca vine vorba despre reteta specifica departamentului vizual, ei bine... modelul disponibil sub numele de Revuelto reprezinta mai degraba evolutia gamei Aventador - condimentata cu unele elemente si detalii inspirate si, totodata, imprumutate de la exclusivistul Sian - decat un design redesenat de la zero.

Lamborghini Revuelto

Lamborghini Revuelto

Lamborghini Revuelto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Lamborghini Revuelto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Aprilie 2023