Lamborghini aduce doua noi modele la Paris Motor Show!

Lamborghini aduce doua noi modele la Paris Motor Show!
Paris Motor Show se apropie cu pasi mari de debut, iar vestile extraordinare nu intarzie sa apara. Cele mai noi zvonuri care circula pe internet indica faptul ca italienii de la Lamborghini au pregatit o surpriza de proportii uriase pentru salonul parizian...
Distribuie pe Facebook

Asadar, acestea fiind spuse, constructorul din Sant'Agata Bolognese nu va fi prezent in Franta cu o singura premiera mondiala, ci cu doua. Desi detaliile oficiale sunt inca departe de a fi dezvaluite, unul dintre modelele prezente se anunta a fi chiar succesorul lui Murcielago, si anume mult-asteptatul Lamborghini Jota. In ceea ce priveste celelalt debut, lista cu speculatii ramane deschisa, insa cel mai probabil vom vedea un concept car sau un studiu de design.

Lamborghini aduce doua noi modele la Paris Motor Show!

Mai mult informatii vor fi iesi la suprafata cel mai probabil in timpul acestei saptamani, atunci cand italienii vor prezenta dealerilor noile modele, ce au fost botezate LB715-5 si 83X.

Update: LB715-5 ar putea fi, de asemenea, versiunea Spyder a noului Gallardo LP570-4 Superleggera sau LP550-2 Valentino Balboni.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2010