Lamborghini aduce la Frankfurt Gallardo-ul suprem

Lamborghini aduce la Frankfurt Gallardo-ul suprem
Contrar tuturor asteptarilor, italienii de la Lamborghini nu vor dezvalui luna viitoare mult-asteptata versiune de serie a conceptului Sesto Elemento. Nu, constructorul din Sant'Agata Bolognese va sosi la Frankfurt Motor Show 2011 cu ceea ce se auto-proclama versiunea suprema a modelului Gallardo. Asta spre dezamagirea tuturor - si in special a celor care tocmai au pus mana pe un exemplar al noului Gallardo LP570-4 Superleggera.
Distribuie pe Facebook

Inca putin si deja-celebrul Lamborghini Gallardo implineste un deceniu de cand se afla la vanzare. De-a lungul impresionantei sale cariere, supercarul italian a fost oferit de constructorul din Sant'Agata Bolognese in numeroase versiuni de caroserie/echipare - unele cu acoperis, altele fara-de-acoperis, unele cu tractiune integrala, altele doar cu tractiune spate si, nu in ultimul rand, unele cu numai 500 CP, altele cu nu mai putin de 570 cai putere.

Din fericire pentru noi insa, aceasta nesfarsita poveste pare sa se indrepte intr-un final catre firescul sfarsit: modelul Gallardo va fi inlocuit in curand cu un nou supercar. Totusi, acest lucru nu se va intampla pana ce popularul taur din Sant'Agata Bolognese nu va fi lansat intr-o noua savoare.

Desi nu se cunosc multe detalii la acest moment, se pare ca italienii de la Lamborghini vor aduce in toamna acestui an, la Frankfurt Motor Show 2011, versiunea suprema a modelului Gallardo. Mai mult de atat, unele voci sustin ca salonul german va gazdui debutul variantei de strada a extremului Gallardo Super Trofeo. Iar la final, pentru ca lucrurile sa se complice si mai mult de atat, se pare ca ultima si cea mai impresionanta versiune a binecunoscutului supercar din Sant'Agata Bolognese va fi inzestrata si cu o serie de bunatati preluate direct de la conceptul Sesto Elemento.

Indiferent care ar fi adevarul, se pare ca italienii de la Lamborghini au inregistrat deja denumirea LP590-4. Asadar, Frankfurt Motor Show 2011 ar putea aduce cu sine un Gallardo de 590 cai putere, inzestrat cu numeroase componente din fibra de carbon si performante gata sa te lase rasuflare. Daca se va intampla asa sau nu, ramane de vazut.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 August 2011