Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990

Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990
  • Lamborghini lanseaza pe piata o masina...
  • ... pe care nu a mai vandut-o din 1990
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de o unitate aspirata cu 12 cilindri in V si o capacitate de 6.5 litri - pe benzina - acesteia alaturandu-i-se un motor electric de 48 de volti si un supercapacitor ce stocheaza energia rezultata in urma franarii, potrivit companiei producatoare.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, inca din ultima parte a verii trecute, modelul proiectat pentru a celebra cea de-a 50-a aniversare a legendarului Countach a revenit de curand, pe parcursul zilelor trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: un exemplar al impresionantului vehicul vandut sub numele de Countach LPI800-4 a fost surprins, recent, in Japonia, cu respectivul autoturism remarcandu-se, in special, prin caroseria finisata intr-o nuanta superba de bleu si contrastata de jantele aurii in cinci spite, cu prindere centrala.

In cabina - de cealalta parte a portierelor cu deschidere verticala - acelasi supercar construit de Lamborghini pe arhitectura lui Aventador dispune inclusiv de tapiterie din piele de culoare bej, lista atractiilor principale cuprizand, dupa cum precizam si anterior, la momentul premierei mondiale, si instrumente de bord digitale, si ecran central de dimensiuni generoase, instalat pe verticala, similar unei tablete.

Comercializat in doar 112 unitati, mentioneaza un comunicat de presa, fabulosul Countach LPI800-4 se bucura, asemeni exclusivistului Sian FKP 37, de serviciile unei unitati aspirata cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.5 litri, pe benzina. Acestuia i se alatura un motor electric de 48 de volti si un supercapacitor care stocheaza energia rezultata in urma franarii, persoana de la volan urmand a se bucura de o herghelie compusa din pana la 814 CP, de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 2.8 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2022