Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990. Cum suna motorul instalat de italieni sub capota

Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990. Cum suna motorul instalat de italieni sub capota
  • Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990
  • Cum suna motorul instalat de italieni sub capota
Distribuie pe Facebook

Productia totala va fi limitata la doar 112 unitati - dupa cum si anterior, la momentul premierei mondiale.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape un an, noul Lamborghini Countach LPI800-4 stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, acesta se remarca numaidecat prin design-ul condimentat cu nenumarate elemente clasice - inspirate de masina originala, in timp ce interiorul mizeaza aproape totul pe cartea tehnologiei si ofera doua ecrane uriase: unul pentru ceasurile de bord, altul pentru sistemul de infotainment.

Lamborghini Countach LPI800-4 - Galerie foto

Sub capota, masina companiei din Sant'Agata Bolognese combina un benzinar V12 de 6.5 litri si 780 CP cu un motor electric de 48 de volti si 34 de cai putere - montat in transmisia automata cu sapte rapoarte, dupa cum mentionam, de asemenea, si anterior, pachetul tehnic cuprinzand inclusiv un supercapacitor in care este stocata energia rezultata in urma franarii.

Disponibil intr-o serie limitata la numai 112 unitati, noul Lamborghini Countach LPI800-4 va pune la dispozitia clientilor sai - drept urmare, un total de 814 CP, livrat rotilor de pe ambele punti. Asa se face ca - cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora va dura doar 2.8 secunde, ecuatia 0 - 200 km/h isi va gasi rezolvarea in 8.6 secunde, iar viteza maxima va urca, aparent, pana la o valoare de 355 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Lamborghini Countach LPI800-4 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Aprilie 2022