Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990. Galerie foto completa

Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990. Galerie foto completa
  • Lamborghini lanseaza pe piata o masina pe care nu a mai vandut-o din 1990
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Productia totala a noului Countach LPI800-4 va fi limitata la numai 112 unitati - potrivit companiei italiene cu sediul in Sant'Agata Bolognese.

Lansat cu surle si trambite in urma cu aproximativ jumatate de an, la sfarsitul verii trecute, noul Lamborghini Countach LPI800-4 a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea constructorului cu sediul in comuna italiana Sant'Agata Bolognese a publicat - zilele trecute, peste 50 de fotografii noi si proaspete cu masina ce sarbatoreste aniversarea cu numarul 50 a originalului.

Lamborghini Countach LPI800-4 - Galerie foto

Lamborghini Countach LPI800-4 - Galerie foto

Oferita intr-un numar redus de unitati - de doar 112, conform primelor informatii si detalii prezentate publicului larg, respectiva masina se remarca printr-un design cu influente retro la nivel de exterior, in contrast total cu interiorul extrem de modern, cu instrumente de bord digitale si un display urias pentru sistemul multimedia.

In plan tehnic, noul Lamborghini Countach LPI800-4 propune, printre altele, si un benzinar aspirat cu 12 cilindri in V, de 6.5 litri si undeva in jurul a 780 de cai putere, livrat alaturi de un motor electric de 48 de volti si 34 de cai putere - montat in cutia automata cu sapte rapoarte. Preluata de la exclusivistul Sian FKP 37, impresionanta solutie cuprinde inclusiv un supercapacitor pentru stocarea energiei de la franare.

Seria vestilor bune continua cu un sistem de tractiune integrala ce se regaseste - la randul sau, pe lista cu dotari si echipamente standard astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.8 secunde, sprintul de la 0 la 200 de kilometri pe ora tine 8.6 secunde, iar viteza maxima e de 355 de kilometri pe ora.

Lamborghini Countach LPI800-4

Lamborghini Countach LPI800-4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (57) Poze Lamborghini Countach LPI800-4 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2022