Lamborghini pregateste un model special pentru aniversarea de 50 de ani. Ce sa fie oare?

Lamborghini pregateste un model special pentru aniversarea de 50 de ani. Ce sa fie oare?
Oficialii Lamborghini au anuntat recent prin vocea sefului Stephan Winkelmann ca lucreaza la un automobil special pentru aniversarea de 50 de ani a companiei din Sant'Agata Bolognese, ce va avea loc chiar anul viitor.
Distribuie pe Facebook
Desi nu se cunosc foarte multe informatii cu privire la modelul special pe care-l pregateste constructorul italian, Stephan Winkelmann a lasat sa se inteleaga ca viitorul automobil al companiei din Sant'Agata Bolognese nu va fi nici o reinterpretare a unei masini din trecut si nici nu va beneficia de un design retro. Ba chiar din contra, designerii Lamborghini fiind insarcinati cu trasarea unui aspect cat mai dramatic si mai futuristic.

Intr-o alta ordine de idei, exista numeroase voci care sustin ca italienii de la Lamborghini vor dezvalui cu ocazia celei de-a 50-a aniversari a companiei din Sant'Agata Bolognese o noua versiune limitata a recent-lansatului Aventador LP700-4, insa nu este exclusa nici posibilitatea introducerii mult anticipatei variante de productie a conceptului Sesto Elemento, automobil prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Paris din 2010.

Care va fi pana la urma adevarul, ramane sa aflam anul viitor, cel mai probabil in luna mai, atunci cand constructorul italian va da startul evenimentrului 50th Anniversary Grand Tour.

Distribuie pe Facebook
mai multe