Lamborghini promite lansarea unui Aventador SV decapotabil

Lamborghini promite lansarea unui Aventador SV decapotabil
  • Lamborghini anunta lansarea unui Aventador SV Roadster
  • Sub capota noului model vom regasi tot un V12 cu 750 CP
  • Productia va fi limitata de-aceasta data la 500 exemplare
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Spre deosebire de predecesorul sau, noul Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce va avea parte si de o versiune Roadster. Anuntul a fost facut chiar de presedintele companiei din Sant'Agata Bolognese, Stephan Winkelmann.

Poate ca cele 600 de Lamborghini-uri Aventador SV ce urmeaza a fi fabricate si-au gasit deja cumparatorii, insa mai exista o sansa de a pune mana pe cel mai puternic si mai rapid automobil de serie din Sant'Agata Bolognese.

Vezi tu, spre deosebire de predecesorul sau, noul supercar italian va fi ulterior disponibil la vanzare si intr-o versiune decapotabila, anuntul fiind facut chiar de presedintele companiei, in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat.

Informatiile oficiale cu privire la viitorul Lamborghini Aventador LP750-4 SV Roadster se opresc pentru moment aici, insa nu trebuie sa fii neaparat sa realizezi ca propulsia va fi asigurata si in cazul de fata de o unitate V12.

O unitate V12 aspirata natural si dotata cu o capacitate cilindrica de 6.5 litri, ce promite sa livreze tuturor celor patru roti - prin intermediul unei transmisii automate cu sapte rapoarte, un total de 750 de cai putere.

Nu vor lipsi de pe lista cu ingrediente magice, de asemenea, nici elementele aerodinamice realizate din fibra de carbon, supercarul italian avand toate sansele sa devina cel mai rapid model decapotabil de serie din Sant'Agata Bolognese.

Cand va fi lansat pe piata si cat va costa noul Lamborghini Aventador LP750-4 SV Roadster sunt inca doua intrebari fara raspuns, Stephan Winkelmann preferand sa precizeze in schimb ca productia va fi limitata de-aceasta data la 500 de exemplare.

Pana ce extremul supercar italian fara de acoperis va deveni realitate, reamintim ca modelul cu plafon fix a reusit sa parcurga circuitul de la Nurburgring in mai putin de sapte minute - vezi filmul de mai jos.

Distribuie pe Facebook
mai multe