Lamborghini Urus intra in productia de serie

Lamborghini Urus intra in productia de serie
Este oficial. Lamborghini se pregateste sa intre pe piata SUV-urilor, constructorul italian din Sant'Agata Bolognese anuntand recent ca prototipul Urus va fi lansat in urmatorii ani si intr-o versiune de serie.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Beijing din 2012, sub forma de concept car, primul SUV din istoria moderna a italienilor de la Lamborghini va ajunge pe piata in cursul anului 2017, urmand a fi cel mai ieftin model al constructorului din Sant'Agata Bolognese.

Din pacate, informatiile oficiale se opresc momentan aici, insa este de asteptat ca viitorul Lamborghini Urus sa fie construit pe aceeasi platforma ce va gazdui si urmatoarele generatii ale modelelor Audi Q7, Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg, respectiv versiunea de productie a conceptului Bentley EXP 9 F.

De asemenea, ne putem astepta ca pe lista cu picanterii tehnice sa se regaseasca si o constructie ultra-usoara, dintr-o combinatie de aluminiu si fibra de carbon, dar si o motorizare pe benzina de 600 cai putere - cel mai probabil, vom avea de-a face cu o versiune revizuita a recent-lansatului V8 twin-turbo de patru litri. Mai mult de-atat, nu este exclusa nici o varianta hibrid, dar nici o a doua motorizare.

Distribuie pe Facebook
mai multe