Limuzina de 600 CP. Cum sunt afectate performantele daca se trece pe anvelope all-season

Limuzina de 600 CP. Cum sunt afectate performantele daca se trece pe anvelope all-season
  • Alpina lanseaza o versiune imbunatatita a limuzinei B7
  • Propulsia este asigurata in continuare de un V8 cu 600 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 3.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Alpina a lansat la inceputul acestei saptamani o versiune imbunatatita a limuzinei B7, propulsia fiind asigurata in continuare de o unitate V8 bi-turbo.

Potrivit primelor informatii publicate de bavarezi, puterea maxima a motorizarii cu o capacitate de 4.4 litri se ridica la 600 CP, pe cand cuplul motor este de 800 Nm.

Si de-aceasta data o cutie automata cu opt rapoarte completeaza pachetul tehnic, alaturi de sistemul xDrive: de unde si valoarea de doar 3.6 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h.

Noul Alpina B7

In ceea ce priveste viteza de top, ei bine... versiunea imbunatatita a limuzinei Alpina B7 promite o incursiune pana la 330 km/h in compania anvelopelor corecte.

Aceasta coboara insa cu 120 km/h, pana la valoarea de 210 km/h, in cazul in care clientul opteaza pentru pneurile all-season, potrivit primelor informatii publicate de bavarezi.

Exceptand schimbarile din compartimentul motor, inginerii companiei au mai operat cateva modificari atat la nivel de frane, cat si in dreptul suspensiilor.

In stilul caracteristic Alpina, versiunea imbunatatita a limuzinei B7 se diferentiaza de un BMW Seria 7 prin diferite detalii subtile, precum prelungirile spoilerelor fata si spate.

Un set de jante cu design de tip multispita pune capat meniului exterior, in timp ce interiorul promite un plus de confort multumita insonorizarii suplimentare.

Noul Alpina B7

Noul Alpina B7

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2019