Lituanienii au lansat pe piata o super masina care seamana cu Porsche 911 si McLaren P1. Noul Rhino RR01 porneste de la numai 35.000 de euro si ascunde sub capota un motor de Audi R8

Lituanienii au lansat pe piata o super masina care seamana cu Porsche 911 si McLaren P1. Noul Rhino RR01 porneste de la numai 35.000 de euro si ascunde sub capota un motor de Audi R8
  • Lituanienii au lansat pe piata o super masina care seamana cu Porsche 911 si McLaren P1
  • Noul Rhino RR01 porneste de la numai 35.000 de euro si ascunde sub capota un motor de Audi R8
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele detalii demne de precizat se numara atat o transmisie secventiala, cat si un diferential cu alunecare limitata.

Cea de-a doua jumatate a anului 2023 marcheaza debutul unui nou autoturism de inalta performanta, lituanienii de la Rhino publicand - in cursul zilei de luni, primele fotografii si informatii oficiale ale sportivei RR01. Disponibil sub forma de kit car - la preturi incepand de la doar 35.000 de euro, respectivul automobil se remarca atat prin partea frontala inspirata de legendarul Porsche 911, cat si prin aripile spate ce aduc aminte de exclusivistul McLaren P1, cu mentiunea ca nici portierele tip "aripi de pescarus", a la Mercedes SLS AMG, nu vor trece intocmai neobservate.

Rhino RR01

Rhino RR01

Insotita atat de o monococa din aluminiu, cat si de o suspensie complet ajustabila - tip push rod, reteta cu pricina nu ofera decat in mod optional, contra cost, sistemul de franare, compus din discuri de 362 de milimetri, acompaniate de etriere cu sase pistoane, ambele componente purtand semnatura specialistilor de la AP Racing, ori rotile, acestea constand in jante de 19 inch, incaltate anvelope Toyo Proxes, clientii fiind nevoiti sa plateasca in plus inclusiv pentru sistemul de alimentare cu benzina, faruri, volan, scaune, cutia secventiala sau diferentialul LSD.

Afirmatie valabila si atunci cand vine vorba despre propulsorul instalat sub capota, acolo unde lituanienii de la Rhino vand - pentru suma de 37.500 de euro, un V10 de 5.2 litri imprumutat de la Audi R8. Prin urmare, noul RR01 ar trebui sa livreze rotilor - la simpla apasare a pedalei de acceleratie, o herghelie compusa din cel putin 540 de cai putere, suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, dupa ale noastre estimari, in maximum 3.7 secunde, acul vitezometrului depasind apoi, de ce nu, 300 de kilometri pe ora.

Rhino RR01

Rhino RR01

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Rhino RR01
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Decembrie 2023