Lotus Evora S arata demential in rosu!

Lotus Evora S arata demential in rosu!
Peste o luna, la salonul auto de la Paris, cei de la Lotus vor prezenta cea mai noua masina a lor - Lotus Evora S. Zvonurile spun ca tot la acest salon, langa Evora si Elise va mai poposi si un model de varf, un supercar adevarat care va purta numele clasicului Esprit.
Distribuie pe Facebook

In cadrul salonului auto de la Paris, pe langa noul Esprit, va mai fi dezvaluit si noul Evora S, o masina sport cu 2 locuri, mai tare decat simplul Evora. In plus, va fi prezent si un Evora simplu in varianta automata, pentru piata americana.

Lotus Evora S arata demential in rosu!

Evora S este de fapt o Evora Spor, de unde si "S"-ul, iar zvonurile spun ca va fi propulsata de un motor Toyora V6 de 350 de cp. O adevarata herghelie ce vine dintr-un motor de 3,5 litri. In rest, masina va ramane una ca modelul de baza, la fel si franele, despre care se spune ca sunt incredibile si tin chiar si la o asemenea putere.

Lotus Evora S arata demential in rosu!

Iata ca langa Nurburgring a fost prinsa in poze aceste zile un prototip in culoarea rosie a ceea ce se presupune a fi Evora S. Diferenta fata de Evora simpla este difuzorul de aer mult mai mare la varianta S. In rest, mister si pace, pana cand vom afla cu totii amanuntele din cadrul salonului din Franta.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Lotus Evora S
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 August 2010