Mai ieftin decat un telefon mobil: cat trebuie sa platesti pentru acest Seat rar cu motor V5

  • Un Seat Toledo cu motor V5 a fost scos recent la vanzare
  • Sedanul spaniol are doar 125.000 de kilomatri in bord
  • Proprietarul masinii a cerut 1.850 de euro pe aceasta
Distribuie pe Facebook

Potrivit anuntului publicat recent pe internet, sedanul spaniol nu ar fi parcurs decat 125.000 de kilometri pana in ziua de astazi.

Un Seat Toledo cu motor aspirat in cinci cilindri a fost scos de curand la vanzare pe eBay, in schimbul unei sume de doar 1.850 de euro - mai putin decat un telefon inteligent de ultima generatie, cu capacitate mare de stocare.

Sedanul spaniol, al carui propulsor cu capacitatea de 2.3 litri dezvolta o putere de 150 de cai, vine cu o cutie manuala in cinci trepte si numai 125.000 de kilometri parcursi pana in ziua de astazi, incepand cu anul 1999.

Potrivit anuntului publicat recent pe internet, lista cu echipamente si dotari disponibile cuprinde inclusiv climatizare automata, tempomat si chiar scaune fata cu reglare electrica, plus functie de memorare a pozitiei.

Alte detalii cu privire la acest Seat Toledo V5 nu se cunosc, insa fotografiile sedanului spaniol scot la iveala o caroserie de culoare albastra, acompaniata de jante din aliaj cu cinci spite si interior in doua culori.

Seat Toledo V5 de vanzare

Seat Toledo V5 de vanzare

Seat Toledo V5 de vanzare

Seat Toledo V5 de vanzare

Seat Toledo V5 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Seat Toledo V5 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Septembrie 2019