Mai multa putere pentru masina cu motor central a francezilor

Mai multa putere pentru masina cu motor central a francezilor
  • Mai multa putere pentru masina cu motor central a francezilor
  • Seria vestlilor bune cuprinde inclusiv Apple CarPlay si Android Auto
Distribuie pe Facebook

Seria vestlilor bune cuprinde inclusiv Apple CarPlay si Android Auto.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, versiunea moderna a legendarului Alpine A110 a primit recent - zilele acestea, mai multe imbunatatiri tehnice si tehnologice. Disponibila deja spre comanda, noua "formula" a fabuloasei masini cu motor central este oferita in trei varianta de diferite, aparent.

In configuratia de baza, un benzinar turbo de 1.8 litri livreaza rotilor de pe puntea spate, in continuare, o putere maxima de 252 de cai, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea in aproximativ 4.5 secunde.

Alpine A110 Facelift

Alpine A110 Facelift

Exista insa loc si de mai bine, cu noua varianta Alpine A110 GT bucurandu-se de o versiune de 300 de cai putere a propulsorului mentionat anterior - in randurile de mai sus. Prin urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se va realiza, in cazul de fata, intr-un timp de numai 4.2 secunde, anunta francezii.

Lista cu optiuni se incheie cu un A110 S insotit, la randul sau, de un motor turbo de 1.8 litri si 300 de cai putere, capabil sa rezolve ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora in doar 4.2 secunde, si, optional, un pachet aerodinamic special conceput.

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici imbunatatirile aplicate listei cu dotari, noua "formula" a fabuloasei masini cu propulsor central anuntand, printre multe altele, si un sistem de infotainment cu display tactil de sapte inch. Compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto, daca mai era nevoie de precizat.

Alpine A110 Facelift

Alpine A110 Facelift

Alpine A110 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Alpine A110 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2021