Masina care a reusit sa ii lase muti de uimire chiar si pe cei mai tari piloti. VIDEO

Masina care a reusit sa ii lase muti de uimire chiar si pe cei mai tari piloti. VIDEO
  • Noul Porsche 911 GT2 RS a fost lansat la Goodwood
  • Automobilul german ofera o putere maxima de 700 CP
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza 2.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Doi dintre cei mai mari piloti auto din istorie, Walter Rohrl si Mark Webber au vazut multe la viata lor. Cateva ture la volanul noului Porsche 911 GT2 RS au fost insa suficiente pentru ca acestia sa ramana muti de uimire.

Anuntat cu surle si trambite la inceputul acestei luni, noul GT2 RS ascunde sub capota un motor twin-turbo de 3.8 litri si 700 CP, fiind astfel cel mai puternic Porsche 911 din istoria companiei germane.

Respectivul model este, de altfel, si cel mai rapid, transmisia PDK cu sapte rapoarte ajutandu-l sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in numai 2.8 secunde, iar apoi pana la o viteza maxima de 340 kilometri pe ora.

Tinand cont de aceste cifre si numere, nu este deloc de mirare ca nemtii de la Porsche au montat pe noul 911 GT2 RS inclusiv mai multe elemente aerodinamice inspirate din lumea sporturilor cu motor.

Extremul automobil de inalta performanta din Stuttgart se mai lauda, daca mai era nevoie de precizat, si o suspensie speciala, un sistem de franare cu discuri carbon-ceramice sau chiar directie integrala.

Una dintre cele mai tari optiuni ale momentului - din toate punctele de vedere, atat tehnic, cat si estetic, noul Porsche 911 GT2 RS a reusit sa ii lase muti de uimire si pe Walter Rohrl sau Mark Webber.

Iar acestia au condus cateva modele la viata lor, de la celebrele masini de Grupa B pana la prototipurile LMP1 din Campionatul Mondial de Anduranta si, nu in ultimul rand, monoposturile de Formula 1.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2017