Masina care face BMW X6 sa tremure de frica. Audi prezinta oficial noul RS Q8 cu motor V8 de 4.0 litri si 640 CP. Cum arata in realitate

Masina care face BMW X6 sa tremure de frica. Audi prezinta oficial noul RS Q8 cu motor V8 de 4.0 litri si 640 CP. Cum arata in realitate
  • Masina care face BMW X6 sa tremure de frica
  • Audi prezinta oficial noul RS Q8 cu motor V8 de 4.0 litri si 640 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la zero la 100 km/h in doar 3.6 secunde, acul vitezometrului continuandu-si mai apoi incursiunea, cu acceleratia la podea, pana la pragul celor 305 km/h.

Introdus cu mare fast si tam-tam acum mai bine de sapte zile, inca de la finalul lunii trecute, noul Audi RS Q8 stie - cu siguranta, cum sa iasa evidenta. Avand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, in perioada imediat urmatoare - chiar pe parcursul saptamanilor viitoare, rivalul modelului BMW X6 M se remarca in special prin motorizarea de sub capota, acolo unde cumparatorii vor descoperi un V8 bi-turbo de 4.0 litri, cu pana la 640 de cai putere pe ambele punti, dupa cate dezvaluie conducerea companiei producatoare.

Astfel - cu pedala de acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in numai 3.6 secunde, acul vitezometrului avand sa isi continue mai apoi incursiunea, asa cum precizam, de altfel, si anterior, pana la pragul celor 305 kilometri pe ora. Alte ingrediente de mentionat cuprind inclusiv o suspensie adaptiva - cu control activ al ruliului, pe aer, discuri de franare carbon-ceramice, cu etriere in zece pistonase, directie integrala, spoilerele agresiv stilizate, praguri conturate atent, jante masive, scaune sport, trei displayuri color diferite, de 12.3, 10.1 si, nu in ultimul rand, 8.6 inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Iulie 2024