Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. Farurile LED Matrix si suspensia pe aer sunt standard

Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica. Farurile LED Matrix si suspensia pe aer sunt standard
  • Masina care face Mercedes si BMW sa tremure de frica
  • Farurile LED Matrix si suspensia pe aer sunt standard
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici jantele din aliaj pe 21 de inch. Sau scaunele individuale, cu functie de incalzire.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani, inca de la inceputul verii lui 2016, mult anticipata generatie cu numarul doi a masinii comercializate sub numele de Porsche Panamera se vinde - la momentul de fata, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse - zilele acestea, la dispozitia clientilor cu dare de mana se numara, mai nou, si o varianta oferita sub denumirea Panamera Platinum Edition.

Insotita de o nota de plata care porneste de la 111.945 de euro, respectiva reteta a pregatit o lista cu dotari standard extrem de bogata, seria vestilor bune debutand cu farurile cu matrice de LED-uri. Si suspensia adaptiva pe aer.

Aceeasi versiune Platinum a actualului Porsche Panamera mai ofera, fara niciun fel de alte costuri suplimentare, si jante din aliaj pe 21 de inch. Din echiparea de baza a noii variante nu lipsesc insa nici scaunele fata cu actionare electrica si functii de memorare a pozitiei, plus incalzire, nici scaunele spate individuale - despartite de o consola alungita, cu functie de incalzire si nici instalatia audio de la Bose sau trapa panoramica.

Sub capota, in schimb, respectiva masina va fi disponibila numai in doua optiuni, ambele cu tractiune integrala si un V6 pe benzina, de 2.9 litri. Cu mentiunea ca una dintre configuratii se bucura si de prezenta unui motor electric.

Porsche Panamera Platinum Edition

Porsche Panamera Platinum Edition

Porsche Panamera Platinum Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Porsche Panamera Platinum Edition
mai multe