Masina care l-a facut celebru pe Chip Foose e de vanzare. Multi o stiu de la TV

Masina care l-a facut celebru pe Chip Foose e de vanzare. Multi o stiu de la TV
  • Masina care l-a facut celebru pe Chip Foose e de vanzare
  • Multi o stiu de la TV
Distribuie pe Facebook

Faimosul designer american nu s-a oprit din taiat si modificat nici macar atunci cand a venit vorba despre parbriz.

Cea mai tare masina lansata cu ocazia editiei din 2003 a evenimentului SEMA Show a fost scoasa, zilele acestea, la vanzare. Discutam, mai exact, despre un Ford T-Bird modificat de Chip Foose, al carui proces de creatie a reprezentat subiectul primului episod al emisiunii Rides de pe postul de televiziune Discovery Channel.

Privita de la exterior spre interior, impresionantul proiect se remarca numaidecat prin partea frontala cu faruri de Volkswagen Beetle si nenumarate lamele, instalate orizontal, la nivelul grilei destinate radiatorului.

Speedbird de vanzare

Speedbird de vanzare

Speedbird de vanzare

Lista atractiilor principale continua cu capota ventilata a motorizarii aspirate de 3.9 litri si aproximativ 252 de cai putere, aceeasi masina pe nume Speedbird oferind si patru jante unicat de 20 de inch fiecare. Pe langa parbrizul nou si un spoiler spate care, ca pragurile laterale, a fost modificat pentru un plus de agresivitate.

Intr-un final, proiectul recompensat cu titlul Best of Show de juratii evenimentului SEMA Show 2003 se mai poate lauda si cu scaune sport imbracate in piele neagra si portocalie, dar si cu ceasuri de bord cu fond alb.

Nota de plata a respectivului Ford T-Bird, modificat de Chip Foose si prezentat in primul episod al emisiunii Rides de pe postul de televiziune Discovery Channel, se apropie de suma de 50.000 de dolari. Impresionanta masina a parcurs putin peste 49.000 de kilometri pana la momentul de fata, indica anuntul de vanzare.

Speedbird de vanzare

Speedbird de vanzare

Speedbird de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Speedbird de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2021