Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Compania producatoare a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Compania producatoare a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Compania producatoare a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.4 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic plusand cu un consum mediu de carburant de aproximativ 8.5 litri la 100 de kilometri.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de patru ani - inca de la inceputul toamnei lui 2019, cea mai noua generatie a legendarului Defender isi intampina, zilele acestea, cumparatorii in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de Land Rover la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta D350, care se bucura de o motorizare de 3.0 litri - pe motorina, sinonima cu un total de 350 de putere, livrat rotilor de pe ambele punti.

Land Rover Defender

In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu acceleratia la podea, rezolvarea in doar 6.4 secunde, lista cu caracteristici de ordin tehnic plusand cu un consum mediu de carburant de circa 8.5 litri la 100 de kilometri.

Aceeasi masina Defender D350 se mai poate lauda, dupa cum au dezvaluit cei de la Land Rover, si cu o echipare standard extrem de generoasa - compusa din blocuri optice cu LED, jante cu un diametru de 19 inch, confectionate din aliaj usor, ceasuri de bord digitale. Alte dotari oferite fara costuri suplimentare constau - mai mult ori mai putin surprinzator, in tapiteria realizata din piele sintetica, display-ul tactil cu o diagonala de 11.4 inch, bancheta rabatabila.

Land Rover Defender

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Land Rover Defender
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Iunie 2024