Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.8 secunde.

Ultima jumatate a lunii iunie marcheaza debutul unui nou automobil marca Alpina, celebrul producator din Bavaria publicand - la inceputul acestei saptamani, primele fotografii si informatii oficiale ale viitorului D4 S Gran Coupe. Disponibil in schimbul unei sume de numai 79.700 de euro - cu ghilimelele de rigoare, respectivul vehicul are la baza actualul BMW Seria 4 Gran Coupe si este pus in miscare de o unitate cu sase cilindri in linie, pe motorina.

Alpina D4 S Gran Coupe

Motorizarii cu o capacitate de trei litri, doua turbine si tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti i se va alatura o cutie automata cu opt rapoarte de la compania ZF, livrarea valorilor maxime, de 355 CP si 730 Nm, urmand a se face catre rotile de pe ambele punti, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 4.8 secunde, se arata in comunicatul de presa dat publicitatii.

Daca vine vorba - in schimb, despre valoarea caracteristca vitezei maxime, aceasta urca pana la 270 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant nu ar trebui sa depaseasca, in teorie, 6.9 litri la 100 de kilometri. Meniul specific proaspat lansatului Alpina D4 S Gran Coupe continua - deloc surprinzator, cu mici modificari la nivel de caroserie, cu respectivul model diferentiindu-se de BMW-ul Seria 4 Gran Coupe de la baza si prin jantele multispita.

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o suspensie unica, discuri de franare cu etriere albastre si logo-ul constructorului din regiunea germana Buchloe, tapiterie realizata din Alcantara sau piele Lavalina, accente de lemn sau carbon, instrumente de bord digitale cu aspect revizuit, vitezometru gradat pana la 340 de kilometri pe ora, volan multifunctional cu design in trei spite, scaune cu suport lateral marit, dar si instalatie audio Harman Kardon.

Alpina D4 S Gran Coupe

Alpina D4 S Gran Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Alpina D4 S Gran Coupe
mai multe