Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale

Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort. Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Masina care le da peste nas celor care credeau motorul diesel mort
  • Nemtii au publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.2 secunde, fisa cu specificatii de ordin tehnic plusand cu un consum mediu de carburant de aproximativ 6.3 litri la 100 de kilometri.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de-un an - inca de la sfarsitul primaverii lui 2023, cea de-a opta generatie a emblematicului Seria 5 isi intampina, zilele acestea, cumparatorii in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de BMW la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, si o varianta 540d xDrive, care se bucura de o motorizare de 3.0 litri - pe motorina, sinonima cu un total de 303 cai putere, livrat rotilor de pe ambele punti.

BMW 540d xDrive

In consecinta, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca - cu acceleratia la podea, rezolvarea in doar 5.2 secunde, lista cu caracteristici de ordin tehnic plusand cu un consum mediu de carburant de circa 6.3 litri la 100 de kilometri.

Acelasi model german se mai poate lauda - au dezvaluit germanii de la BMW, si cu o echipare standard extrem de generoasa, compusa din blocuri optice cu LED, jante cu un diametru de 19 inch, confectionate din aliaj usor, scaune sport incalzite. Alte dotari oferite fara costuri suplimentare constau - asa cum sugereaza configuratorul oficial, in ceasuri de bord digitale, tapiteria realizata din piele vegana, display tactil cu o diagonala de 14.9 inch. bancheta rabatabila.

BMW 540d xDrive

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 Iunie 2024