Masina care poate muta muntii din loc. Are motor diesel de 1.322 Nm

Masina care poate muta muntii din loc. Are motor diesel de 1.322 Nm
  • Masina care poate muta muntii din loc
  • Are motor diesel de 1.322 Nm
Distribuie pe Facebook

Aceeasi unitate cu opt cilindri in V si o capacitate de 6.6 litri, conectata la o cutie automata cu zece rapoarte, se mai poate lauda, printre altele, si cu 470 CP. Suna bine, nu-i asa?

Ultima jumatate a anului 2022 marcheaza lansarea unei noi camionete semnate de specialistii companiei americane Chevrolet, conducerea celebrului producator auto de peste Ocean publicand, in cursul zilei de miercuri, primele fotografii si informatii oficiale cu versiunea imbunatatita a actualului Silverado HD. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni, se precizeaza in comunicatul de presa oferit la mijlocul saptamanii curente, respectiva creatie isi va intampina cumparatorii in doua variante de motorizare.

Chevrolet Silverado HD

Chevrolet Silverado HD

Intamplarea face ca atat optiunea pe benzina, cat si propulsorul pe motorina sa se bucure de un numar de opt cilindri, plus o capacitate de 6.6 litri, lista asemanarilor continuand, mai mult sau mai putin surprinzator, cu transmisia: o automata in zece trepte. In ceea ce priveste valorile disponibile, primul model beneficiaza de 401 CP si 629 Nm, pe cand al doilea isi propune sa livreze persoanei de la volan, dupa cum precizam si anterior, 470 CP si 1.322 Nm.

Noua gama Chevrolet Silverado HD va mai pune la dispozitia clientilor sai, mai mult sau mai putin surprinzator, si diferite echipamente de lux, printre dotarile anuntate regasindu-se o tapiterie din piele reala, ornamente realizate din lemn autentic, plus scaune fata ventilate ori bancheta spate cu functie de incalzire. Seria vestilor bune continua, aparent, cu instrumente de bord digitale, un ecran central cu o diagonala de 13.4 inch, instalatie audio compusa din sapte difuzoare de la Bose si, extrem de important de adaugat, posibilitatea de a tracta pana la 14.288 de kilograme.

Chevrolet Silverado HD

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Chevrolet Silverado HD
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2022