Masina care se lauda cu o vopsea exterioara de peste 7.000 de euro

Masina care se lauda cu o vopsea exterioara de peste 7.000 de euro
  • Noul Range Rover Velar ofera o vopsea exterioara de 7.080 euro
  • Jantele din aliaj costa pana la 5.100 euro, in functie de diametru
  • Scumpe mai sunt si farurile Matrix-Laser-LED sau sistemul audio de top
Distribuie pe Facebook

Clientii au crezut ca nu vad bine atunci cand au dat peste lista cu optionale a noului automobil. 7.080 de euro numai pentru vopseaua exterioara?!

La Salonul Auto de la Geneva din acest an, compania Range Rover a introdus un nou crossover. Botezat Velar, el face legatura intre gamele Evoque si Sport.

Apoi, dupa cum precizam si anterior, modelul in cauza are la baza o plaforma realizata in mare parte din aluminiu. Aceeasi precum Jaguar F-Pace, mai exact.

In ceea ce priveste gama de motorizari, clientii au la dispozitie unitati turbo cu pana la 380 CP sub capota. Toate insotite de o cutie automata si un sistem AWD.

Range Rover Velar - Poze reale

Range Rover Velar - Poze reale

Exista insa o veste buna si pentru cei care nu tin nearapat sa atinga suta mai repede decat pot clipi. Versiunea D180, de exemplu, care consuma 5.4 l / 100 km.

Fiind un Range Rover de ultima generatie, Velar nu dezamageste nici la capitolul design. Ba din contra: noul model arata bine indiferent de cum este privit.

De asemenea, crossover-ul in cauza impresioneaza si la capitolul gadget-uri. Este primul din gama care ofera blocuri optice frontale cu matrice de LED-uri.

Tot la capitolul bunatati tehnologice avem de bifat manerele retractabile ale portierelor. Sau, de ce nu, cele doua ecrane tacile de la nivelul consolei centrale.

Pentru clientii noului Range Rover Velar, surprizele nu se opresc aici. Acestia sunt intampinati inclusiv cu o vopsea exterioara care costa, in Germania, 7.080 euro.

Range Rover Velar - Poze reale

Ce-i drept, nu vorbim de o oarecare vopsea. Ci de una cu finisare satinata, disponibila exclusiv pe exemplarele First Edition vandute in primul an.

Scumpe mai sunt si jantele din aliaj pe 22 inch. Servite alaturi de design-ul in noua spite duble si vopseaua bi-colora, ele cresc nota de plata chiar si cu 5.100 euro.

Vrei si scaune cu reglare electrica, respectiv functii de memorare a pozitiei, dar si incalzire, racire sau masaj? Atunci pregateste alti 5.273 de euro.

Nici sistemul inteligent de iluminare despre care iti povesteam anterior nu vine in standard. Putin peste 4.000 de euro costa farurile Matrix-Laser-LED.

O avere costa si sistemul audio de inalta fidelitate cu 23 de difuzoare si 1.600 W. O avere de 4.386 de euro, in cazul in care te intrebai.

Range Rover Velar - Poze reale

Range Rover Velar - Poze reale

Range Rover Velar - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Range Rover Velar - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2017