Masina care se tureaza pana la 11.100 rpm. Cum arata in realitate

Masina care se tureaza pana la 11.100 rpm. Cum arata in realitate
  • Masina care se tureaza pana la 11.100 rpm
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 2.5 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si cunoscuta - initial, sub denumirea de AM-RB 001, impresionanta masina oferita de compania Aston Martin sub numele de Valkyrie a revenit de curand - pe parcursul zilelor acestea, in lumina intensa a reflectoarelor: Explicatia?

Una dintre exclusivistele unitati iesite de pe linia de asamblare a marcii cu sediul in Marea Britanie a fost surprinsa recent - in toata splendoarea sa, intr-un showroom din Eindhoven, atragand nenumarate priviri.

Aston Martin Valkyrie

Aston Martin Valkyrie

Finisata intr-o nuanta inchisa de gri, spectaculoasa masina comercializata de Aston Martin sub numele Valkyrie dispune de un benzinar cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.5 litri - dezvoltat impreuna cu Cosworth, ce urca pana la 11.100 rpm. Acestuia i se alatura un motor electric de la Rimac.

Respectiva solutie se traduce printr-un total de 1.155 CP, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa devina realitate - cu acceleratia la podea, intr-un timp de numai 2.5 secunde.

Extravaganta masina cunoscuta - initial, sub denumirea de AM-RB 001, si oferita, in prezent, de compania Aston Martin sub numele de Valkyrie este insotita de o nota de plata pe masura caracteristicilor sale. Ce porneste - dupa cate se aude, de la un pret de 2.5 milioane de lire sterline.

Aston Martin Valkyrie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Aston Martin Valkyrie
mai multe