Masina cu cel mai mare motor de pe strada. Bate chiar si noul Bugatti Tourbillon

Masina cu cel mai mare motor de pe strada. Bate chiar si noul Bugatti Tourbillon
  • Masina cu cel mai mare motor de pe strada
  • Bate chiar si noul Bugatti Tourbillon
Distribuie pe Facebook

Caracterizata de o nota de plata deloc neglijabila - de 182.000 de dolari, aceasta nu a parcurs decat 42.546 de kilometri pana in clipa de fata.

Oferit vreme de aproximativ 27 de ani, in perioada 1991-2017, emblematicul Dodge Viper s-a bucurat intotdeauna de o atentie aparte, modelul de peste Ocean reusind sa uimeasca un intreg mapamond cu propulsorul instalat sub interminabila capota. Un V10 aspirat natural, cu o capacitate cilindrica masiva, de 8.0, 8.3 ori 8.4 litri, asa cum se intampla in cazul ultimei generatii.

Astfel, proprietarii dornici sa experimenteze un plus de putere si - totodata, o doza extra de performanta, presupunand ca valorile specifice versiunii standard nu sunt indeajuns, ar trebui sa caute alte capitole de imbunatatit, instalarea a doua turbine reprezentand o idee extrem de interesanta.

Nu insa si daca vine vorba despre acest exemplar, posesorul sportivei construite in urma cu zece ani optand, mai mult sau mai putin surprinzator, pentru o crestere a capacitatii cilindrice de la 8.4 la 9.0 litri. Asa se face ca, comparativ cu clipa in care a parasit linia de asamblare, autovehiculul in doua portiere trimite catre rotile spate nu 640 de cai, cat are varianta originala, ci 825.

De asemenea, de cateva imbunatatiri - precum prelungirea proeminenta destinata spoilerului si eleronul subtil pentru portbagaj, ambele realizate din fibra de carbon, beneficiaza inclusiv exteriorul, pe cand interiorul dispune de scaune sport, tapiterie confectionata din piele, volan in trei spite.

Dodge Viper de vanzare

Dodge Viper de vanzare

Dodge Viper de vanzare

Dodge Viper de vanzare

Dodge Viper de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (99) Poze Dodge Viper de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2024