Masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie. Cat de repede atinge, de fapt, suta

Masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie. Cat de repede atinge, de fapt, suta
  • Masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie
  • Cat de repede atinge, de fapt, suta
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 68.200 de euro, conform configuratorului oficial.

Dezvelita oficial la mijlocul verii trecute, masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie este oferita la vanzare in nenumarate configuratii si versiuni de caroserie. Printre multiplele optiuni puse la dispozitia publicului larg se regaseste inclusiv un coupe in patru portiere, pe numele Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+.

Comercializata si pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 68.200 de euro, varianta in cauza vine cu aproximativ 421 CP si 500 Nm pe ambele punti, de livrarea valorilor respective catre roti ocupandu-se exclusiv o cutie automata cu opt rapoarte si dublu ambreiaj.

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat patru secunde, o performanta cu adevarat impresionanta in conditiile in care vorbim despre o masina de clasa compacta. Dar daca ti-am spune ca cele patru secunde oficiale ale lui Mercedes-AMG CLA 45 S 4MATIC+ sunt, in realitate, 3.71 secunde?

Nu este nicio gluma sau exagerare: te poti convinge si singur urmarind testul video realizat de curand de jurnalistii publicatiei Carwow, care ultima oara ne invitau la o altfel de cursa de drag, cu un benzinar si doi hibrizi, respectiv BMW X3 M40i, Audi Q5 55 TFSI e quattro si Volvo XC60 Polestar.

Distribuie pe Facebook
mai multe