Masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie. Fa cunostinta cu cea mai scumpa versiune

Masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie. Fa cunostinta cu cea mai scumpa versiune
  • Masina cu cel mai puternic motor de 2.0 litri din industrie
  • Fa cunostinta cu cea mai scumpa versiune
Distribuie pe Facebook

Nota de plata pe care clientii trebuie s-o achite sare de 70.000 de euro, cel putin atunci cand vine vorba despre piata din Romania.

Ofera sub capota o herghelie formata din peste 420 de cai si are nevoie de doar 4.3 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Toate acestea datorita unui motor cu capacitatea de doar doi litri, cel mai puternic din industrie insa.

Cea mai scumpa versiune a gamei Mercedes-AMG 45 S, caci ea reprezinta subiectul principal al acestui material, mai dispune si de o cutie automata 8G-DCT.

Totodata, in nota de plata care, pe piata din Romania, incepe de la 70.390 de euro, mai este inclus si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului. Meniul tehnic continua cu frane supradimensionate si suspensie cu amortizare adaptiva.

In ceea ce priveste departamentul estetic, noua generatie Mercedes-AMG GLA 45 S se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate.

Lista ingredientelor specifice retetei exterioare mai cuprinde si o evacuare cu patru iesiri, plus jante din aliaj pe 20 de inch. Volanul imbracat partial in piele Nappa se numara, alaturi de scaunele sport, printre principalele atractii ale cabinei, evident.

Acum, daca vine vorba despre confort si siguranta, varful gamei Mercedes GLA se bucura in standard de climatizare automata si faruri LED High Performance.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si camera video pentru deplasarea in marsarier sau asistentul activ la franare si pentru mentinerea benzii de mers, de exemplu. Dar si tapiteria din piele ARTICO / microfibra DINAMICA.

Distribuie pe Facebook
mai multe