Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Cand si unde o poti vedea pe viu

Masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie. Cand si unde o poti vedea pe viu
  • Audi prezinta la Frankfurt primul SQ8 TDI din istorie
  • Noul model ofera sub capota un motor V8 cu 435 CP
  • Pretul de pornire pentru piata din Germania e de 102.900€
Distribuie pe Facebook

Nemtii profita de editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt pentru a prezenta in fata lumii intregi masina cu cel mai puternic motor diesel din industrie.

Anuntata cu surle si trambite in vara anului 2018, prima generatie a modelului Audi Q8 poate fi comandata zilele acestea inclusiv intr-o varianta de performanta. Comercializata sub indicativul SQ8 TDI, masina nemtilor ofera o motorizare diesel cu opt cilindri in V si doua turbine mecanice, plus un compresor electric.

Livrata alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, unitatea de 435 de cai putere si 900 de Nm promite sa rezvolve ecuatia 0 - 100 km/h in doar 4.8 secunde.

Reteta masinii prezentate in premiera publica cu ocazia Salonului Auto International organizat la Frankfurt intre 12 si 22 septembrie continua cu perechea de spoilere agresiv stilizate si setul de jante supradimensionate. La interior, noul Audi SQ8 TDI vine cu volan in trei spite, scaune sport si ornamente specifice.

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 102.900 de euro, masina nemtilor se mai bucura in standard si de instrumente de bord digitale, plus display tactil pentru climatizarea automata.

Pentru cei mai pretentiosi dintre clienti, proaspat lansatul Audi SQ8 TDI a pregatit inclusiv faruri HD Matrix-LED, trapa panoramica cu actionare electrica, dar si doua sistem audio de la compania Bang & Olufsen. Toate acestea sunt insa oferite optional si vor adauga la nota finala de plata cateva mii bune de euro.

Audi SQ8 TDI - Poze reale

Audi SQ8 TDI - Poze reale

Audi SQ8 TDI - Poze reale

Audi SQ8 TDI - Poze reale

Audi SQ8 TDI - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi SQ8 TDI - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2019