Masina cu cele mai mari jante din fibra de carbon. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu cele mai mari jante din fibra de carbon. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu cele mai mari jante din fibra de carbon
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Dezvoltata pe parcursul a jumatate de decada, noua janta este cu aproximativ sase kilograme mai usoara decat una realizata din aluminiu.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de un an, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de Bentley sub denumirea de Bentayga a revenit de curand, chiar zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: masina oferita pe platforma MLB Evo a Grupului Volkswagen, precum Audi Q7, Porsche Cayenne, dar si Lamborghini Urus, isi va intampina clientii, curand, alaturi de un echipament optional unic in lume.

Este vorba, mai precis, despre cea mai mare janta de fibra de carbon din industrie, a carei dezvoltare a durat jumatate de decada, conform companiei producatoare.

Bentley Bentayga cu jante din fibra de carbon

Realizata alaturi de specialistii Bucci Composites, respectiva janta adopta un design clasic, cu zece spite in dotare, si se poate lauda cu o greutate cu aproximativ sase kilograme mai mica fata de una realizata din aluminiu. Nota de plata nu reprezinta decat un mister in clipa de fata, oficialii Bentley limitandu-se pentru moment la a spune ca aceasta isi va face aparitia pe lista cu optionale a noului Bentayga Facelift inainte de finele anului 2021.

Masina oferita pe platforma MLB Evo a Grupului Volkswagen este disponibila deja impreuna cu diferite accesorii din fibra de carbon, atat exterioare, cat si interioare.

Sub capota, in cazul in care mai trebuia cumva precizat, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate de Bentley sub denumirea de Bentayga isi intampina clientii alaturi de doua motoare pe benzina, ambele twin-turbo: un V8 de patru litri si 550 CP si un W12 de sase litri si 635 CP. Pe langa acestea, compania producatoare a mai pregatit si un sistem de propulsie PHEV, cu 449 CP obtinuti in urma combinarii unui V6 cu un motor electric.

Bentley Bentayga cu jante din fibra de carbon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Bentley Bentayga cu jante din fibra de carbon
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2021