Masina cu frane mai mari decat jantele de Dacie. Cum arata in realitate

Masina cu frane mai mari decat jantele de Dacie. Cum arata in realitate
  • Masina cu frane mai mari decat jantele de Dacie
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din SUA, preturile pornesc de la aproape 81.000 de dolari. O nimica toata in comparatie cu ce primesc, la schimb, cumparatorii.

Lansata cu surle si trambite in urma cu aproape sase luni, chiar la jumatatea verii anului 2020, mult anticipata versiune Hellcat a gamei Dodge Durango stie, fara niciun fel de exagerare, cum sa impresioneze. Iar acum nu ne referim, cu siguranta, la spoilerele restilizate pentru o doza extra de agresivitate.

Oferita la vanzare, cel putin peste Ocean, in SUA, la preturi incepand de la aproape 81.000 de dolari, respectiva masina se remarca in special prin motorizarea V8.

Este vorba, mai precis, despre o unitate supraalimentata cu capacitatea de 6.2 litri, pe benzina, care livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 710 de cai si 874 Nm. Aceeasi fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o transmisie automata cu opt rapoarte si un 0 - 96 km/h in 3.5 secunde.

In ceea ce priveste performantele in linie dreapta, primul Dodge Durango Hellcat din istorie se mai poate lauda, in plus, si cu o viteza maxima de 290 km/h.

Daca vine vorba, in schimb, despre reteta specifica departamentului estetic, noile bare fata si spate reprezinta doar inceputul. Impresionanta masina de 11 secunde si jumatate pe sfertul de mila mai dispune si de jante supradimensionate din aliaj, ce ascunde de privirile curiosilor discuri de franare de 15.75".

Seria principalelor atractii continua cu capota ventilata a motorizarii V8, volanul in trei spite cu padele pentru schimbarea vitezelor, scaunele fata sport etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe