Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Compania producatoare face un anunt surprinzator

Masina cu motor de 1.6 litri si 1.000 CP. Compania producatoare face un anunt surprinzator
  • Mercedes schimba numele modelului AMG Project One
  • Automobilul de 1.000+ CP renunta la denumirea Project
  • Modelul ramane cunoscut ca Mercedes-AMG ONE
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul acestei saptamani vine cu noi informatii despre mult anticipatul Mercedes-AMG Project One. Model care, intre timp, si-a schimbat denumirea, dupa cum precizeaza insusi compania germana.

Asteptata cu sufletul la gura de intreaga planeta Pamant, prima masina de strada echipata cu propulsia unui monopost de Formula 1 se apropie incet, dar sigur de productia de serie. Inainte insa de a-si face aparitia in showrom-urile companiei germane, noul Mercedes-AMG Project One a fost... ei bine, rebotezat.

Intr-o alta ordine de idei, automobilul care combina un benzinar 1.6 turbo cu patru motoare electrice - de unde rezulta o putere maxima de 1.000+ CP, va ajunge la vanzare sub numele de Mercedes-AMG ONE, renuntand astfel la indicativul Project din denumirea originala. Interesant sau irelevant, pentru unii conteaza.

Din pacate, oficialii companiei germane nu au publicat si alte informatii cu privire la prima masina de strada echipata cu propulsia unui monopost de Formula 1, acestia aducand in schimb noi fotografii cu modelul care a debutat pentru prima oara in fata publicului larg in luna martie, la Geneva. Suna bine, nu-i asa?

Pana la a savura pentru a mia oara formele automobilului care combina un benzinar 1.6 turbo cu patru motoare electrice - de unde rezulta o putere maxima de 1.000+ CP, tinem sa reamintim ca productia sa nu va depasi 275 de exemplare. Iar toate au fost deja vandute, in ciuda pretului de 2.27 milioane de euro.

Mercedes AMG One

Mercedes AMG One

Mercedes AMG One

Mercedes AMG One

Mercedes AMG One

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes AMG One
mai multe