Masina cu motor de 2.0 litri si 330 CP. Cat costa in Romania

Masina cu motor de 2.0 litri si 330 CP. Cat costa in Romania
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 330 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.7 secunde.

Lansata pe piata in cursul anului 2013 si trecuta recent, chiar lunile acestea, printr-un binemeritat facelift, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute sub numele de Maserati Ghibli se vinde, la momentul de fata, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor de gama proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum BMW Seria 5 se numara, mai nou, si o varianta cu un sistem de propulsie micro-hibrid, pe 48 de volti, sub capota.

Croita in jurul unui motor turbo de doi litri, pe benzina, cu patru cilindri in dotare, respectiva solutie se traduce printr-o putere maxima de pana la 330 CP, dupa cum precizam si anterior, la inceput de articol.

In aceasta versiune, varianta imbunatatita a gamei comercializate sub denumirea de Maserati Ghibli se mai poate lauda, de asemenea, si cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 5.7 secunde. Varianta micro-hibrida a masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum BMW Seria 5 mai are de anuntat si o viteza de top de 255 km/h, dar si consum mediu de carburant de aproximativ 8.5 - 9.6 litri la 100 de kilometri, conform noilor standarde WLTP.

Cat despre nota de plata, pretul de vanzare porneste, cel putin pe piata locala, din Romania, de la 75.374 de euro si urca pana la 87.037 de euro, in functie de nivelul de echipare, fara costul eventualelor optionale.

Maserati Ghibli Hybrid

Maserati Ghibli Hybrid

Maserati Ghibli Hybrid

Maserati Ghibli Hybrid

Maserati Ghibli Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Maserati Ghibli Hybrid
mai multe