Masina cu motor de 2.0 litri si 404 CP. Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale

  • Masina cu motor de 2.0 litri si 404 CP: compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale
  • Seria vestilor bune continuand cu consumul mediu de carburant de aproximativ 2.2 litri la 100 km
Distribuie pe Facebook

Valoarea din dreptul puterii maxime reprezinta insa doar una dintre printre principalele atractii din cazul de fata, seria vestilor bune continuand cu consumul mediu de carburant: numai 2.2 litri la suta.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, in prima jumatate a primaverii lui 2017, cea dintai generatie a masinii comercializate de Range Rover sub denumirea Velar a primit zilele acestea o gama variata de imbunatatiri. Printre noutatile puse la dispozitia clientilor se numara si o versiune de motorizare P400e, care combina o unitate turbo de doi litri, pe benzina, cu un motor electric alimentat de o baterie de 17.1 kWh, se arata in comunicatul de presa dat recent publicitatii.

Range Rover Velar

Range Rover Velar

Dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul materialului nostru, formula respectiva se traduce printr-o putere maxima de aproximativ 404 CP, livrata rotilor de pe ambele punti - de unde si acceleratia de la 0 la 100 km/h in 5.4 secunde.

Mult mai impresionanta este insa valoarea caracteristica... consumului mediu de carburant, noua versiune de motorizare comercializata sub denumirea de Range Rover Velar P400e promitand sa parcurga clasica distanta de 100 km cu doar 2.2 litri de benzina, potrivit primelor informatii si detalii oficiale. Performanta la care contribuie din plin, fara nicio urma de indoiala, si autonomia specifica modului suta la suta electric, ce se ridica la nu mai putin de 53 km (33 mile) in cazul de fata.

Seria vestilor bune continua cu optiunile D300, P340 si P400 - fiecare cu cate sase cilindri in linie si tehnologie MHEV pe 48V, masina anuntata in cursul zilei de astazi bucurandu-se inclusiv de serviciile unui sistem de infotainment radical imbunatatit.

Range Rover Velar

Range Rover Velar

Range Rover Velar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (56) Poze Range Rover Velar
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2020