Masina de 764 CP se "vinde" acum si in rate. Clientul trebuie sa plateasca in fiecare luna cate 25.339 de dolari

Masina de 764 CP se "vinde" acum si in rate. Clientul trebuie sa plateasca in fiecare luna cate 25.339 de dolari
  • O companie din SUA ofera un leasing pentru Pagani Huayra Roadster
  • Decapotabila italiana cu motor V12 se da pentru 25.339 de dolari pe luna
  • Oferta se intinde pe cinci ani si necesita un avans de 700.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Inainte de toate insa... este necesara achitarea unui avans care se ridica la fabuloasa suma de 700.000 de dolari.

Combinand arta desenului si tehnologia de ultima generatie, versiunea decapotabila a sportivei Pagani Huayra este genul de realizare la care pana si Leonardo da Vinci s-ar holba ore in sir. La 2.7 milioane de dolari, pretul de pornire al modelului italian cu motor V12 bi-turbo si plafon retractabil, totul se explica.

Mult mai interesant decat automobilul in sine este insa oferta de finantare pusa la dispozitie de catre o companie nord-americana, pe nume Putnam Leasing. "Achizitionarea" unui exemplar in rate, pe o perioada de cinci ani, timp in care clientul achita cate 25.339 de dolari la sfarsitul fiecareia dintre cele 60 de luni.

Acestor plati li se adauga un avans de 700.000 de dolari, astfel ca numarul persoanelor care isi permit sa aplice pentru un astfel de program este extrem de mic. Daca mai punem la socoteala si faptul ca nu avem de-a face chiar cu o cumparare propriu-zisa, ci mai degraba cu o inchiriere, concluzia o poti trage...

.... si singur. Imagineaza-ti insa pentru un moment ca banii nu ar reprezenta niciun fel de problema: ai alege sa devii proprietarul unui Pagani Huayra Roadster, platind 2.7 milioane de dolari si apoi sperand ca iti vei recupera investitia printr-o vanzare, sau ai opta pentru un leasing si returnarea masinii la sfarsitul contractului?

Pagani Huayra RoadsterAsemeni versiunii Coupe, noul Pagani Huayra Roadster gazduieste in compartimentul motor o unitate V12 twin-turbo de sase litri si provenienta Mercedes-AMG.

Pagani Huayra RoadsterPrincipala diferenta consta insa in puterea maxima, la simpla apasare a pedalei de acceleratie fiind acum dezlantuita o herghelie formata din aproximativ 764 de cai.

Pagani Huayra RoadsterTimpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora a scazut sub trei secunde, dar nimic nu va mai conta odata ce vei studia in detaliu realizarea celor din departamentul de design.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Pagani Huayra Roadster
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2018