Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare anunta lansarea unei noi versiuni de performanta

Masina de care lumea a uitat ca mai exista. Compania producatoare anunta lansarea unei noi versiuni de performanta
  • Masina de care lumea a uitat ca mai exista
  • Compania producatoare anunta lansarea unei noi versiuni de performanta
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial a fost programat chiar pentru sfarsitul saptamanii viitoare, conform primelor informatii si detalii date publicitatii.

Prezentata publicului larg acum mai bine de sase ani, mult anticipata generatie cu numarul doi a legendarei game NSX nu se numara intocmai printre primele optiuni ale amatorilor de supercaruri. Conducerea marcii Acura vrea sa schimbe insa acest lucru si anunta lansarea unei noi variante.

Botezat Type S, respectivul model va debuta chiar la sfarsitul saptamanii viitoare, in cadrul celebrului Concurs de Eleganta de la Pebble Beach.

In clipa de fata, specificatiile exacte ale noii versiuni din gama NSX nu sunt decat un mister, oficialii Acura limitandu-se la a preciza ca aceasta va oferi mai multa putere, un plus de manevrabilitate si, totodata, reprize de acceleratie imbunatatite. Daca mai era nevoie de o astfel de mentiune.

Meniul caracteristic viitorului model Type S de la Acura va cuprinde inclusiv cateva elemente proaspete la nivelului departamentului aerodinamic.

Noua varianta de performanta destinata mult anticipatei generatii cu numarul doi a legendarei game NSX isi va intampina clientii intr-o numar limitat de exemplare, de doar 350. Mai bine de 80% din productie, respectiv 300 de unitati, vor ajunge in showroom-urile companiei producatoare din SUA.

Pretul viitorului Type S nu reprezinta decat o necunoscuta uriasa, insa acest model are si rolul de a marca sfarsitul carierei supercarului de la Acura.

Acura NSX - Galerie Foto

Acura NSX - Galerie Foto

Acura NSX - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 4 August 2021