Masina la care Ferrari lucreaza din 2015 a debutat oficial. Doar o singura persoana o va putea avea

Masina la care Ferrari lucreaza din 2015 a debutat oficial. Doar o singura persoana o va putea avea
  • Cel mai nou unicat de la Ferrari se numeste P80/C
  • Respectivul proiect are la baza modelul de curse 488 GT3
  • Supercarul italian vine cu panouri interschimbabile
Distribuie pe Facebook

Ferrari a prezentat la inceputul acestei saptamani cel mai nou unicat din istoria companiei. Proiectul P80/C, a carei dezvoltare a inceput acum mai bine de patru ani, se bucura in continuare numeroase secrete.

La mai putin de 12 luni de la debutul unicatului SP38, Ferrari aduce in fata intregii lumi un nou proiect special, construit intr-o singura bucata. Este vorba despre modelul P80/C, care imprumuta platforma tehnica a masinii de curse 488 GT3.

Potrivit oficialilor companiei, cel care a plasat comanda pentru acest automobil special si-a dorit o sportiva inspirata de legendarele 330 P3/P4 si Dino 206 S. Munca la supercarul respectiv a inceput inca din 2015, au mai precizat italienii.

Din pacate, Ferrari nu a oferit si alte detalii despre proiectul P80/C, cu exceptia faptului ca noul unicat a fost realizat in mare parte din carbon. Totodata, mai trebuie spus si ca redesenarea caroseriei aduce un plus de eficienta aerodinamica.

Un alt aspect interesant despre automobilul in cauza este ca dispune de panouri exterioare interschimbabile. Conceput special pentru momentele in care proprietarul prefera sa o expuna in cadrul unui eveniment in loc sa o conduca.

Si daca tot veni vorba despre condus, noul Ferrari P80/C nu a fost omologat pentru a putea circula pe drumurile publice. Circuitele reprezinta singura oportunitate pentru ca publicul sa admire in actiune unicatul celebrei companii italiene.

Asa cum precizam inclusiv anterior, exista si cateva necunoscute despre supercarul prezentat la inceputul acestei ani. Motorizarea, performantele in linie dreapta, dar si pretul de vanzare, de exemplu, raman un mare mister la momentul de fata.

Ferrari P80/C

Ferrari P80/C

Ferrari P80/C

Ferrari P80/C

Ferrari P80/C

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Ferrari P80/C
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2019