Masina pe care nu o poti refuza. Un Mercedes 560 SEC cu motor AMG de sase litri si kilometri putini e de vanzare in Olanda

  • Un dealer din Olanda ofera zilele acestea spre vanzare un exclusivist Mercedes 560 SEC 6.0 AMG Widebody
  • Modelul din 1989 gazduieste in compartimentul motor un V8 de sase litri si aproximativ 385 de cai putere
  • Exemplarul cu o nota de plata de 225.000 de euro dispune inclusiv de imbunatatiri exterioare si interioare
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu mai multe imbunatatiri la nivel de caroserie, plus scaune sport imbracate in piele neagra si ornamente realizate din lemn masiv.

O compania olandeza care se recomanda in lume sub numele de Autoleitner are zilele acestea la vanzare o masina de nerefuzat. Este vorba, mai precis, despre un Mercedes 560 SEC de la sfarsitul anilor '80, ce gazduieste in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V.

De provenienta AMG, propulsorul in cauza vine cu o capacitate de sase litri si livreaza rotilor de pe puntea spate, prin intermediul unei cutii automate, o putere maxima de aproximativ 385 CP.

Mercedes 560 SEC 6.0 AMG Widebody de vanzare

Acelasi Mercedes 560 SEC 6.0 AMG Widebody se mai poate lauda, dupa cum o sugereaza inclusiv denumirea sa, si cu mai multe imbunatatiri la nivel de caroserie. Care culmineaza cu extensiile proeminente pentru aripile fata / spate jantele din aliaj in cinci spite, pe 17 inch.

La interior, departe de privirile curiosilor, speciala masina a pregatit scaune sport cu functii multiple si piele neagra, meniul disponibil continuand cu ornamente realizate din lemn masiv...

... dar si trapa cu actionare electrica, instalatie automata de reglare a temperaturii sau unitate audio Becker, de exemplu. Seria vestilor bune se incheie, intr-un final, cu rulajul redus: doar 34.637 de kilometri a parcurs respectivul Mercedes 560 SEC pana la momentul de fata.

Este si unul dintre motivele pentru care masina scoasa de curand la vanzare de olandezii de la Autoleitner costa aproape un sfert de milion de euro sau, daca vrei cu exactitate, 225.000 €.

Mercedes 560 SEC 6.0 AMG Widebody de vanzare

Mercedes 560 SEC 6.0 AMG Widebody de vanzare

Mercedes 560 SEC 6.0 AMG Widebody de vanzare

Mercedes 560 SEC 6.0 AMG Widebody de vanzare

Mercedes 560 SEC 6.0 AMG Widebody de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Mercedes 560 SEC 6.0 AMG Widebody de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2020