Masina pe care toti fanii Audi o asteptau: Primele exemplare au ajuns pe strazi!

Masina pe care toti fanii Audi o asteptau: Primele exemplare au ajuns pe strazi!
  • Primul RS5 Sportback din istoria Audi a debutat anul trecut
  • Modelul in cauza ofera un V6 biturbo de 2.9 litri si 444 CP
  • Disponibilitatea va fi limitata initial la piata nord-americana
Distribuie pe Facebook

Versiunea in cinci portiere a sportivei RS5, caci ea reprezinta subiectul principal al acestui material, va fi disponibila la vanzare numai in SUA, din pacate. Cel putin pentru inceput...

Vreme de mai multi ani, fanii Audi au tot sperat ca marca lor favorita va veni cu o versiune RS a gamei A5 Sportback. Nu s-a intamplat, compania germana preferand sa se opreasca la o varianta S, nu la fel de interesanta.

De curand insa, oficialii producatorului de automobile din Ingolstadt si-au luat inima de in dinti si au dat unda verde lansarii unui RS5 Sportback. Din pacate, modelul va fi comercializat initial numai pe continentul nord-american.

Si subliniem din pacate. Nu de alta, dar asemeni sportivei RS5 Coupe, noua masina de performanta a germanilor de la Audi vine cu un V6 bi-turbo de 2.9 litri si 444 de cai putere. Cuplat la un sistem de tractiune integrala!

Asa se face ca acceleratia de la 0 la 96 km/h dureaza 3.9 secunde, pe cand viteza de maxima este limitata la 250 km/h. Bifeaza optiunea Dynamic Plus Package, iar situatia se va schimba si vitezometrul va urca pana la 280 km/h.

In cazul primului Audi RS5 Sportback, acest detaliu reprezinta doar o picatura intr-un ocean. Livrat la pachet alaturi de o caroserie in cinci portiere, in stil hatchback, modelul companiei din Ingolstadt are si o latura practica.

Totodata, nu trebuie ignorat nici aspectul vizual. Noua masina de performanta a germanilor este probabil cea mai atragatoare optiune din segment, lasand in urma automobile precum BMW M3 sau Mercedes C63 AMG.

Nu trebuie sa ne crezi insa pe cuvant. Te poti convinge si de unul singur, urmarind materialul video de mai jos, lung de peste 23 de minute:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Februarie 2019