Masina perfecta NU exista. Pana si Bugatti isi recheama Veyron-ul in service

Masina perfecta NU exista. Pana si Bugatti isi recheama Veyron-ul in service
Tinand cont de banii investiti in dezvoltarea sa, de materialele folosite in procesul de constructie, dar si de pretul pentru care s-a vandut de-a lungul timpului, ai fi tentat sa crezi ca modelul Bugatti Veyron este complet indestructibil. Gresit.
Distribuie pe Facebook

In timp ce clientii noului Bugatti Chiron asteapta cu nerabdare livrarea masinilor comandate, posesorii vechiului Veyron nu au niciun motiv de bucurie. Ba dimpotriva: masina lor va fi rechemata in service pentru trei probleme complet diferite.

Prima dintre acestea consta in faptul ca indicatorul de combustibil ar putea indica mai multa benzina decat in realitate si afecteaza 72 de exemplare Veyron construite in perioada 3 octombrie 2006 - 17 ianuarie 2010, respectiv Veyron Grand Sport produse intre 29 septembrie 2009 si 30 iunie 2010.

Urmatoarea problema va readuce in service 13 exemplare Bugatti Veyron cu data de fabricatie cuprinsa intre 3 octombrie 2006 si 22 decembrie 2006. In cazul de fata avem de-a face cu o situatie ceva mai serioasa: o posibila coroziune la nivelul cablurilor care leaga bateria de alternator.

Nici cu cea din urma imprejurare nu este de glumit, 87 de exemplare Bugatti Veyron construite in perioada 10 martie 2006 - 9 martie 2012, Veyron Grand Sport produse intre 29 septembrie 2009 si 14 octombrie 2014, respectiv Veyron Super Sport cu data de fabricatie cuprinsa intre 18 februarie 2011 si 17 august 2012 putand experimenta desprinderea suportului de cric montat la nivelul podelei.

Drept urmare, in ciuda banilor investiti in dezvoltarea sa, a materialelor folosite in procesul de constructie, dar si a pretului pentru care s-a vandut de-a lungul timpului, modelul Bugatti Veyron nu este chiar indestructibil. Poate noul Chiron va avea mai mult succes din acest punct de vedere. Pana una alta, stim ca va oferi performante superioare multumita propulsorului W16 quad-turbo modificat pentru 1.500 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 14 Aprilie 2016