McLaren celebreaza 50 de ani de existenta cu o noua editie speciala

McLaren celebreaza 50 de ani de existenta cu o noua editie speciala
Britanicii de la McLaren sarbatoresc anul acesta jumatate de secol de existenta si excelenta, un motiv numai bun pentru a lansa pe piata o noua editie speciala a supercarului MP4-12C.
Distribuie pe Facebook

Urmand a fi disponibil la vanzare intr-o editie limitata la numai 100 de exemplare - dintre care 50 reprezinta modele Coupe, iar restul de 50 modele Spider, noul McLaren 50 12C se remarca prin numeroase atingeri speciale, spoilerul fata restilizat si jantele ultra-usoare oferite intr-o combinatie de 19 / 20 inci (fata / spate) fiind dintre cele mai evidente.

McLaren 50 12C Spider

Mai mult de-atat, cei care cauta perfectiunea in detalii nu vor trece cu vederea nici accentele de fibra de carbon regasite atat la nivelul partii frontale, cat si la nivelul profilului lateral, lista cu ingrediente magice continuand la nivelul interiorului, acolo unde viitorii pasageri urmeaza a descoperi o combinatie subtila de piele si fibra de carbon.

McLaren 50 12C Spider

De asemenea, noua editie limitata McLaren 50 12C se mai poate lauda si cu o paleta speciala de culori, ce include nuantele Carbon Black, Supernova Silver, respectiv McLaren Orange, in timp ce fisa cu echipamente oferite in standard gazduieste acum si prezenta unui sistem de franare de inalta performanta, inzestrat cu discuri carbon-ceramice.

McLaren 50 12C Spider

In ceea ce priveste compartimentul motor, informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nu este exclus ca noul McLaren 50 12C sa se bucure de acelasi V8 twin-turbo de 3.8 litri ce propulseaza si versiunea standard. Astfel, supercarul britanic ar putea fi pus in miscare nu mai putin de 625 cai putere si 600 Newton-Metri, cifre arhisuficiente pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3.1 secunde.

McLaren 50 12C Spider

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze McLaren 50 12C Spider
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Mai 2013